Winterschilder

Schildersbedrijf Sjaak van Poelje laat ook in de winter van zich horen. Lees hier hoe u er uw voordeel mee kunt doen.

Wat is De ‘Nieuwe’ Winterschilder?
De nieuwe winterschilder maakt deel uit van een campagne om onderhoud te spreiden over het hele jaar. Door nieuwe technieken en voorzieningen (steigerbouw, afscherming en speciale verven) kan een deel van het buiten-schilderwerk het hele jaar door worden uitgevoerd. Op die manier kunt u bijvoorbeeld ’s zomers langer van uw balkon of veranda genieten.

Schilderbedrijf Sjaak van Poelje ondersteunt de seizoenspreiding extra met schildersbonnen van in totaal 10% op werk in de zomer die bij werk in de winter kunnen worden ingeleverd. En dat kan al gauw flink oplopen. Dus doe er uw voordeel mee!

Binnen en buiten winterschilder
De winterschilder, binnen én buiten goed voor uw huis. Van 1 november tot 31 maart staat Schildersbedrijf Sjaak van Poelje als winterschilder paraat om het schilderwerk binnen én buiten onder handen te nemen. Wanneer dat nodig is, zorgt hij voor steigers, afscherming en speciale winterverven. Vanzelfsprekend horen kwaliteitsgaranties en een deskundige begeleiding daar ook bij. U hebt er geen omkijken naar!

Comments are closed.